Perić završio u bolnici: Osjećam se dobro, hvala svima na podršci

Nastradao u duelu sa golmanom Rudara

Perić završio u bolnici: Osjećam se dobro, hvala svima na podršci

S. Mlaćo

Tekstilac je danas uspješno preskočio prepreku zvanu Rudar iz Prijedora. Naime, krojači su slavili sa minimalnih 1:0, te došli do važna tri boda, a ovaj meč obilježila je i neugodna povreda Ozrena Perića.

Perić je zadobio povredu glave nakon jednog duela sa golmanom Rudara, a završio je u prijedorskoj bolnici.

"Povreda je sastavni dio sporta, šta je tu je. Osjećam se dobro. Ukazana mi je pomoć u Prijedoru i imam četiri šava na glavi. Zahvalio bih se i svima na porukama podrške“, rekao je Ozren Perić za stranicu Tekstilca.

Izrazio je zadovoljstvo što je njegova ekipa stigla do prve pobjede, te vjeruje će današnja pobeda biti vjetar u leđa njemu i njegovim saigračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi