Perica Đorđević sportski direktor FK Zvijezda 09

Čeka ga mnogo posla

Perica Đorđević sportski direktor FK Zvijezda 09

Samir Mlaćo

Pored Edina Murge koji će pojačati igrački kadar, Zvijezda 09 je dobila novo pojačanje u organizaciji kluba.

Naime, na mjesto sportskog direktora bh. premijerligaša stigao je nekadašnji član Željezničara Perica Đorđević.

"Glavni razlog mog dolaska u Zvijezdu 09 je porodica Stanišić sa kojom sam dugogodišnji kućni prijatelj. Što se tiče sportskog plana tu je izazov da zajedno uradimo ono što je za druge nemoguća misija, a to je opstanak u najelitnijem BH takmičenju, Premijer ligi.
Smatram da Zvijeza 09 to zaslužuje i već od danas krećemo da radimo na tom planu. Ako budemo svi dali 120 posto od naših mogućnosti, što ću i zahtjevati, vjerujem da rezultat neće izostati. Ako mi budemo predano radili svoj posao onda možemo očekivati i da će nas i Bog nagraditii da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve“, kazao je Đorđević.

Dres Željezničara Đorđević je nosio od 1982. do 1986. godine, a igrao je i u Švicarskoj. Radio je kao glavni skaut za Balkan za ekipu HSV-a. Bio je i direktor slovenačkog NK Krško.

Top Komentari

DanGraf
Kakav kic boze me sacuvaj... Zarad ovakvih profiterskih i tajkunskih retorta-klubova koji ce trajat par godina, pa nestat u bespucima opstinskih liga, ne mogu u PLBiH Rudar Prijedor, Kozara Gradiska, Slavija Istocno Sarajevo, sutra trebinjski Leotar ili zvornicka Drina...
1 0
Ljacmu1
Svi se pojačavaju osim Veleža
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi