Perišić nije mogao pomoći Vatrenim, ali jedna situacija sa Parkena probudila je ogromne emocije
FOTO: EPA

U duelu protiv Španije

Perišić nije mogao pomoći Vatrenim, ali jedna situacija sa Parkena probudila je ogromne emocije

H. Zilić

Hrvatska je poražena nakon produžetaka od Španije rezultatom 3:5 u osmini finala EURO-a.

Izabranici Zlatka Dalića u ovom susretu su nastupali bez Ivana Perišića, koji je pozitivan na koronavirus, ali jedna slika je probudila posebne emocije.

Kćerkica Manuela i supruga Josipa bile su na tribinama Parkena i navijale za Hrvatsku, bez obzira što Ivan nije bio u sastavu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJOo0vKFqev/[/instagram]

Perišićeva supruga ranije se javila na Instagramu te objavila fotografiju iz Danske. "Za mog Iku", napisala je Josipa.

Supruga Josipa, kćerkica Manuela i sin leonardo su velike podrške Perišiću, koji danas nije mogao pomoći Vatrenim, koji su se vratili nakon 3:1, ali u produžecima nisu mogli do potpunog preokreta.

Španiju u četvrtini finala očekuje bolji iz duela Francuske i Švicarske, koji se večeras igra u Bukureštu.

Perišić se odlučio oglasiti: Osjećam se dobro, ali tužan sam...

"Kao što svi već znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu", napisao je Perišić na Instagramu.

Za reprezentaciju Hrvatske ukupno je odigrao 104 utakmice i postigao 30 golova. Protiv Češke je postao prvi nogometaš koji je zabio barem gol na četiri velika takmičenja za Vatrene. Bio je strijelac na SP-u 2014. godine, Euru 2016., SP 2018 i sada na ovom Euru.

Promo

Top Komentari

Manager
Šššta ?
2 0
DadiG
Ovo nije normalno. Ja bukvalno počinjem misliti da se zafrkavaju sa nama jer je prosto nemoguće biti ovoliko loš u svom poslu. Od prvog do zadnjeg. Objaviti (prepisati) ovaj prilog i onda staviti Božićnu sliku???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi