Perišić uhvaćen na ljekarskom!
FOTO: Bild.de

Preostao je samo potpis

Perišić uhvaćen na ljekarskom!

A. Čaušević

Ivan Perišić više neće nositi dres Intera, barem ne u ovoj sezoni. 

Naredna Perišićeva destinacija bit će Bayern. Potvrđuje to i fotografija koju je objavio najčitaniji njemački list, Bild.

Hrvatski reprezentativac je danas oko 11.30 obavio ljekarske preglede u bolnici Barmherzige Brüder nakon čega ga čeka potpis ugovora.

"Da, upravo sam obavio preglede", rekao je Perišić njemačkim novinarima.

Njegov transfer u Bayern bi trebao biti ozvaničen danas. Radi se o jednogodišnjoj posudbi u iznosu od pet miliona eura te s pravom otkupa za cifru od 20 miliona.

Perišiću igranje u Bundesligi neće biti strano jer je već igrao za Borussiju Dortmund i Wolfsburg.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi