Perišićev agent naljutio čelnike Intera

Traži povećanje plate

Perišićev agent naljutio čelnike Intera

Endin Čaušević

Ivan Perišić je bio jedan od najboljih igrača Intera u još jednoj poprilično lošoj sezoni ovog italijanskog kluba.

Posljednjih sedmica dosta se špekuliše da će Perišić ovog ljeta napustiti Inter i da će svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Nakon što je Stefano Pioli dobio otkaz novi trener kluba sa Meazze vjerovatno će biti Luciano Spalletti koji želi zadržati hrvatskog igrača.

Međutim, italijanski mediji prenose da sada problem pravi njegov agent Tonči Martić koji traži povećanje plate za svog igrača. Čelnici Intera su ljuti na njegovog agenta jer nisu zbog finansijskog fair playja u stanju da mu povećaju platu, ali žele da ga zadrže u klubu.

Inter je odlučan da će prodati Perišića ukoliko ovaj igrač ne bude htio da mu plata ostane ista kao i prethodne sezone. U Interu se nadaju da će zaraditi oko 40 miliona eura, a taj novac će uložiti u dovođenje igrača Fiorentine, Federica Bernarseschija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi