Nevjerovatna ponuda Intera za Belottija
Foto: EPA

Ogromna ponuda za napadača

Nevjerovatna ponuda Intera za Belottija

Midhat Šljivak

Ekipa Intera poslala je ponudu za napadača Torina Andreu Belottija.

Ovaj 23-godišnji napadač zaludio je kompletnu Evropu sjajnim nastupima u ekipi Torina za koju je u prošloj sezoni postigao 26 golova. Mnogi veliki timovi bi ga rado vidjeli u svojim redovima, a u borbu se uključio u Inter.

Italijanski mediji jutros su donijeli informaciju kako je tim iz Milana za usluge ovog fudbalera Torinu ponudio 70 miliona eura i čak trojicu fudbalera.

Poznata su imena dvojice koju Inter nudi. To su  Andrea Ranocchia i David Santon, dok ime trećeg još uvijek nije poznato. Također, spremni su uz to ponuditi i određene bonuse koji bi dodatni povećali iznos transfera.

Ovo je svakako zanimljiva ponuda za Torino, koji svog napadača procjenjuje na 100 miliona eura, što je novac kojeg rijetko ko može platiti.

Ranije se ovaj sjajni napadač povezivao sa engleskim velikanima, najviše Chelseajem i Manchester Unitedom, a navodno je bio i na radaru Reala i Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je danas čeka vruće ljeto kada su u pitanju transferi širom Evrope, a upravo će Belotti biti jedna od glavnih zvijezda prelaznog roka u Italiji.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi