Perković: Nisam potpisao za Široki!

Perković: Nisam potpisao za Široki!

Midhat Šljivak

Iako su gotovo svi mediji u regionu prenijeli informaciju kako je hrvatski košarkaš Jasmin Perković novo pojačanje prvaka Bosne i Hercegovine, Širokog Wwin, ovaj 32-godišnji krilni centar je opovrgao navode o potpisu ugovora sa našim prvakom.

Perković, koji trenutno nastupa za njemačku ekipu Giessen 46ersa, u izjavi za njemačke medije je odbacio sve navode o potpisu za Široki.

"Glasine da sam potpisao za Široki, apsolutno nisu tačne. Nisam potpisao ugovor s njima", kratko je prokomentarisao Perković bavode o povratku u Široki.

Iskusni košarkaš je tokom karijere osim Giessena nosio dres upravo Širokog, te Vanolija, Oldenburga, AEK-a i Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.