Pero Ivetić potpisao za Koper

Nakon razlaza sa Olimpicom

Pero Ivetić potpisao za Koper

Bivši igrač Borca, Bele Krajine, GOŠK-a, Veleža i Olimpica, Perica Ivetić potpisao je danas ugovor sa slovenačkim prvoligašem Koperom.

Ivetićev ugovor važit će u narednih osamnaest mjeseci, a u Koperu se pridružio povratniku iz Splita Goranu Galešiću. Ivetić je u prošloj sezoni nastupao za Olimpic sa kojim se sporazumno razišao prije dva mjeseca.

Osim Kopera interes za Ivetića pokazivao je Rudar iz Prijedora. Koper je novu sezonu u Sloveniji otvorio dosta dobro. Nakon dva kola nalaze se na drugoj poziciji sa četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti