Pet golova Petra Jelića za Rad

Nevjerovatan nastup Jelića

Pet golova Petra Jelića za Rad

M. Šljivak

Nekadašnji kapiten mladih reprezentacije Bosne i Hercegovine Petar Jelić postigao je pet golova u susretu trećeg kola Superlige Srbije u uvjerljivoj pobjedi Rada nad Voždovcem od 6:1.

Svoju golijadu Jelić je započeo već nakon osam minuta igre. Pogodio je za 1:0, a zatim je pogađao još tri puta u prvom poluvremenu. Redom je postizao pogotke u 23. i 29. te u 44. minuti za uvjerljivih 4:0 na poluvremenu.

Do petog gola Jelić je postigao u 53. minuti, a dvije minute kasnije je nekadašnji kapiten mlade selekcije je napustio igru.

Do kraja su oba tima postigla po jedan gol za konačnih 6:1 za Rad.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.