Pet novih članova Skupštine, Adilović podnio kandidaturu

Sjednica Kandidacione komisije Skupštine NK Čelik

Pet novih članova Skupštine, Adilović podnio kandidaturu

A. Beganović

Safet Turković, Amir Topoljak, Remzija Gušić, Almin Smaka i Dževad Ramušić biće novi članovi Skupštine NK Čelik.

Prije pet dana u prostorijama stadiona Bilino polje održana je sjednica Kandidacione komisije u sastavu Arnel Kalušić, Abdulah Srdić i Enver Karalić.

Na sjednici su kao novi članovi Skupštine primljeni Safet Turković, Amir Topoljak, Remzija Gušić, Almin Smraka i Dževad Ramušić, a na narednoj Skupštini njihovo članstvo će biti verificirano.

Osim toga Kandidaciona komisija je zaprimila i kandidaturu za predsjednika Upravnog odbora Ševke Adilovića koji je službeno jedini kandidat za preuzimanje čelne pozicije zeničkog kluba.

"Održana  je sjednica i tačno je da je u Skupštinu primljeno pet novih članova. Isto tako je tačno i da je Adilović jedini podnio kandidaturu, te je predstavio svoj plan i program za izlazak iz krize. Novi članovi trebaju biti cerificirani na narednoj Skupštini na kojoj će se raspravljati i o Adilovićevoj kandidaturi. Kada će biti održana Skupština niko ne zna jer očito je da mnogima nije u cilju da na površinu konačno isplivaju neke stvari", za SportSport.ba je istakao Enver Karalić, član Skupštine i Kandidacione komisije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vremena je sve manje, pojedinci kao da to ne shvataju. Skupština se mora što prije održati i niko nema pravo da radi svojih sopstvenih interesa odlaže održavanje skupštine. Skupština je najveći organ kluba i ovo što se radi je nedopustivo. Moramo konačno se prihvatiti posla, a oni koji hoće da pomognu Čeliku to će i uraditi. Grad i svi ostali će pomoći samo ukoliko izabrana tijela budu transparentno radila. I navijači se trebaju vratiti na tribine, njihova podrška je u ovim momentima može biti od presudnog značaja", dodao je Karalić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi