Petak 13. za golmane Želje je sasvim običan dan

Zanimljiva slika iz Međugorja

Petak 13. za golmane Želje je sasvim običan dan

Fudbaleri Željezničara su u petak u Međugorju odigrali prijateljski susret sa Slobodom, a na kraju je rezultat glasio 2:2. Plavi su vodili sa 1:0, potom gubili sa 2:1, a konačnih 2:2 postavio je novajlija u plavom dresu Zoran Kokot, svojim golom na debiju za Željezničar.

Petak je bio 13. dan u mjesecu februara, a oni praznovjerni za taj dan vole reći kako je u njemu uvijek doza nesreće uvijek veća. Ipak, sa golmanima Željezničara to nije slučaj. Marijan Antolović, Vedran Kjosevski i Aldin Ćeman su odlično raspoloženi, a petak 13. iskoristili su za poziranje za dresom Vedrana Kjosevskog koji nosi upravo broj 13.

U petak je priliku da brani dobio samo najstariji i najiskusniji Željin golman. Marijan Antolović imao je nekoliko odličnih intervencija, skinuo je penal Zajki Zebi, a sveukupan dojam koji je ostavila Željina "jedinica" je itekako zadovoljavajući. Kapitenska traka na njegovoj ruci vjerovatno je bila dodatna inspiracija.

Petak 13. za golmane Želje je očito sasvim običan dan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.