Petak ostaje u NK Novi Travnik, očekuju se prva pojačanja

Skopljak napušta federalnog prvoligaša?

Petak ostaje u NK Novi Travnik, očekuju se prva pojačanja

S. Mlaćo

Mnogo jasnije ambicije federalnog prvoligaša NK Novi Travnik će biti jasnije nakon sutrašnje Skupštine kluba, te prozivka koje je zakazana za ponedjeljak.

Novotravničani se će okupiti u ponedjeljak na prozivci, a iz ovog kluba su potvrdili ostanak ponajboljeg nogometaša Sabahudina Petaka.

"Pored mnogo interesovanja drugih klubova za njegove usluge, Petak je odlučio ostati u svojoj sredini te produžiti ugovor na još šest mjeseci, te tako pomoći klubu u borbi za ostanak u ligi. Pored Petaka klub vrši intenzivne pregovore sa još nekoliko provjerenih i kvalitetnih domaćih, ali i igrača sa strane, koji moraju popuniti deficitarne pozicije", istakli su iz NK Novi Travnik.

Saznajemo da će Novotravničane napustiti kapiten Mahir Skopljak kojem je istekao ugovor, te za sada nije dogovorio nastavak saradnje. Odluka o još nekoliko nogometaša koji žele napustiti klub biće donesena u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi