Ivica Bonić ostaje na klupi NK Novi Travnik

I pored teške situacije

Ivica Bonić ostaje na klupi NK Novi Travnik

S. Mlaćo

Ivica Bonić će i u narednom periodu sjediti na klupi NK Novi Travnik. Potvrdili su danas iz redova federalnog prvoligaša koji se nakon prvog dijela sezone nalazi u veoma teškoj situaciji.

Naime, Novotravničani su na posljednjem mjestu sa samo sedam osvojenih bodova i tek jednom pobjedom u 15. kola.

I pored toga u ovom klubu se ne predaju, a do sada su doveli jedno pojačanje. Radi se o Amiru Baručiji koji je već nosio dres Novog Travnika, a posljednji angažman imao je u federalnom drugoligašu FK Vlašić.

Kada je Bonić u pitanju, on je na klupi Novog Travnik zamijenio Jasmina Džidića nakon pet odigranih kola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uskoro će se održati i Skupština NK Novi Travnik, poslije koje će mnoge stvari kada je igrački kadar u pitanju biti mnogo jasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti