Petarda Dinama u mreži Zadra, RNK Split bolji od Cibalije

HNL, 25. kolo

Petarda Dinama u mreži Zadra, RNK Split bolji od Cibalije

A. Haznadarević

U Hrvatskoj su do sada okončana dva današnja susreta, u kojima je zagrebački Dinamo razbio Zadar sa 5:0, dok je RNK Split savladao Cibaliju sa 1:0. 

Već u 2. minutu Dinamo je došao u vodstvo preko Krstanovića, a na promjenu rezultata se čekalo do 34. minuta, kada je Šimunović pogodio za 2:0.

 

U nastavku su mreže mirovale do samog kraja meča, a onda golijada Modrih. Prvo je Beqiraj u 87. minutu zabio za 3:0, Pivarić je dodao još jedan gol u 90. minutu, da bi u posljednjim sekundama Ademi zabio i peti gol za Dinamo.

 

U susretu RNK Splita i Cibalije, slavili su domaći golom Ercega, postignutom u petom minutu utakmice.

 

HNL, rezultati:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo - Zadar 5:0 (Krstanović 2, Šimunović 34, Beqiraj 87, Pivarić 90, Ademi 90+)

RNK Split - Cibalia 1:0 (Erceg 5) 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.