Petarda Modrih, hat trick sjajnog Duje Čopa

HNL

Petarda Modrih, hat trick sjajnog Duje Čopa

Sjajnu partiju prikazali su večeras fudbaleri Dinama koji su u Maksimiru ponizili Zadar savladavši ga sa visokih 5:0. 

Dinamo je poveo u 24. minutu preko Duje Čopa koji je jedan odbijanac pospremio u mrežu Zadra. Četiri minuta kasnije prekrasnim pogotkom prednost je udvostručio Arjan Ademi.

U sedmom minutu nastavka u strijelce se upisao Soudani. Deset minuta pred kraj Dinamo je postigao još jedan prekrasan gol, a strijelac je po drugi put bio Duje Čop koji je pogodio iz slobodnog udarca.

Isti igrač stavio je tačku na i minut prije kraja utakmice. Dinamo je ovim trijumfom napravio odličnu uvertiru za srijedu kada će ugostiti danski Aalborg u pretkolu Lige prvaka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.