Petarda pala pored Bilobrka: Ljekarski tim gostiju morao reagovati

Golman gostiju nastavio meč

Petarda pala pored Bilobrka: Ljekarski tim gostiju morao reagovati

E. Čaušević

Derbi 19. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Širokog Brijega igra se trenutno na Grbavici.

Stari rivali danas u Dolini ćupova igraju odličnu utakmicu, a nakon nešto više od sat vremena igre vidjeli smo čak četiri gola. Rezultat je trenutno 2:2 i oba tima igraju veoma otvoreno jer žele s pobjedom završiti jesenji dio prvenstva.

Ipak, jedina mrlja na ovo meču bila je petarda koja je bačena ispred golmana gostujućeg tima. Bilobrk je ostao da leži na terenu, a nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć nastavio je meč.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Sjetio se đedova kako su se bacali kad bi partizanske bombe zagrmile.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi