Peter Crouch pravi iznenađujući transfer

Želi ga Sunderland

Peter Crouch pravi iznenađujući transfer

Midhat Šljivak

Iskusni napadač Peter Crouch krajem januara će napuniti 36 godina, ali je i pore toga još uvijek veoma tražen u timovima engleskog Premiershipa.

Crouch bi od narednog mjeseca mogao zaigrati u novom timu. Aktuelni napadač Stokea ima s ovim timom ugovor do kraja sezone, ali izvjesno je da neće ostati na Britannia stadionu.

Interes za njegove usluge pokazuje ekipa Sunderlanda. Menadžer Crnih mačaka želi Croucha dodati Jermainu Defoeu u vrhu napada, pa bi ovaj duo mogao ponovo da zaigra skupa.

Ranije su skupa igrali u napadu Tottenhama, a svakako bi bilo interesantno vidjeti iskusni dvojac u vrhu napada Sunderlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi