Sjajan gest: Begović će obradovati navijača Sunderlanda

Veliko srce bh. golmana

Sjajan gest: Begović će obradovati navijača Sunderlanda

Fudbalere Sunderlanda i Chelseaja će danas pred utakmicu 16. kola Premiershipa na teren izvesti dječak po imenu Bradley Lowery.

Mladi Bradley, koji je veliki navijač Sunderlanda, bori se sa teškom bolesti i jedna od njegovih želja je da postigne gol za svoj omiljeni klub. 

Priliku za to će imati već danas kada se u okviru 16. kola sastaju Sunderland i Chelsea. Iz londonskog kluba su pristali da uljepšaju noć ovom dječaku i za vrijeme zagrijavanja on će šutirati par penala, a na golu će biti naš Asmir Begović koji rado učestvuje u humanitarnim akcijama. 

Iz Sunderlanda su putem zvanične klupske stranice pozvali navijače da protiv Chelseaja dođu u što većem broju i pokažu Bradleyu da ima njihovu podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi