Petev bi sutra trebao dobiti pomoćnike

Zakazana sjednica Izvršnog odbora

Petev bi sutra trebao dobiti pomoćnike

Adnan Beganović

Sutra će u Sarajevu biti održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Za sutra je zakazana sjednica bosanskohercegovačke fudbalske vlade na kojoj će se prema informacijama SportSport.ba raspravljati i o članovima stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tako bi novi selektor našeg nacionalnog tima Ivaylo Petev, koji je već uputio pozive za utakmice sa Finskom, Kostarikom i Francuskom, trebao dobiti saradnike sa kojima će pokušati Zmajeve odvesti na smotru najboljih svjetskih selekcija.

Ko će asistirati Petevu, još uvijek se ne zna, no navodno su stručnom štabu najbliži Slaven Musa, Goran Brašnić ili Adi Adilović, Eldin Jelešković, te Mensur Mujdža ili Elvir Rahmić.

Podsjetimo, Zmajevi će kvalifikacije otvoriti 24. marta u Finskoj, tri dana kasnije će odigrati prijateljski meč sa Kostarikom, a 31. marta u 2. kolu kvalifikacije će ugostiti Francusku.

Top Komentari

GuiliDamou
Ma treba Musu Slavena i Gorana Brašnića zadužit i dat im na neodredeno, i tako su cijeli život na sisi saveza, a da ih u Americi upitas odakle su, rekli bi iz Hrvatske. Dvojac je by the way trenutno rasporedjen u U19 selekciji BiH, ali nema veze, taman će završit okupljanje s U19 pa mogu da se prikljuce odmah u A selekciju...
10 1
Tas14
Samo ne Musu prevaranta, ne zna nam voditi djecu U-19 koja su talentovana....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi