7

Komentari (7)

Zmaj19
****s Kolasinca, bolje da igra sah, mozda ne bi bio povrijedjen ili...???
user1599499530
Ovaj kolosinac brate non stop povreden
MirsadM88
Hajrović, Bešić, dati im podršku jer će promijeniti sredinu na ljeto, a do novembra njihova imena na spisku neće biti upitna.
PeppermintSA
Milos1312
Dzenan Burekovic naknadnk poziv, umjesto Kolasinca. Da li je neko upoznat sta je s Hajradinovicem.
Hix
Upoznati smo svi, los je drama
Milos1312
Brate ako ti je Danilovic, Ziljkic, Saric, Besirovic, Nalic ako su oni bolji od Hajradinovica koji je u 30 tekmi za kasimpasu dao 5 golova i 7 asistencija, onda nezz ni ja. Znaci bez ikoga da uvrijedim od njih, svi su nasi i sve ih volim, ali i Haris je definitivno zasluzio poziv. Isto tako sam komentarisao zasto su na proslom spisku Rahmanovic i Duljevic imaju prednost u odnosu na njeg, po kojim kriterijima da mi je znati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.