Peticija: Messi, pusti ga da šuta penal, nikada nije dao gol

Navijači Barcelone žele da Mascherano šutira penal

Peticija: Messi, pusti ga da šuta penal, nikada nije dao gol

Internet peticija kojom se traži od Lea Messija da dopusti Javieru Mascheranu da šutira penal, pokrenuta je ovih dana.

Otkad je došao na Camp Nou 2010. godine, Macherano je osvojio 13. trofeja računajući i dvije Lige šampiona, ali nije postigao niti jedan pogodak.

Ukupno je za Katalonce odigrao 264 meča u kojima se nije upisivao u strijelce.

Pokretači ove peticije žele mu omogućiti da postigne gol za Barcelonu jer je, kako tvrde, učinio mnogo za klub u proteklim godinama i zaslužuje bolji tretman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vjerujemo da Javier Mascherano nema baš najbolji tretman kao velika zvijezda Barcelone. On je pružio dosta za ovaj klub i bilo bi u redu pustiti ga da postigne i prvijenac sa bijele tačke", navodi se između ostalog u obrazloženju ove peticije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi