Petković: Lazio u novu sezonu ulazi mnogo bolji

Petković: Lazio u novu sezonu ulazi mnogo bolji

Midhat Šljivak

Bosanskoherecegovački stručnjak na klupi Lazija, Vladimir Petković, vjeruje kako je njegov tim mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu.

Lazio je osvojio Kup Italije u prošloj sezoni, a Petković vjeruje kako tim jači, te želi sezonu otvoriti trofejom u Superkupu Italije protiv Juventusa na Olimpicu 18. augusta.

"Želimo osvojiti Superkup kako bi počeli sezonu na najbolji mogući način. Moramo se fokusirati i pokušati domnirati utakmicom. Sada smo kompletniji nego prošle sezone. Mogući su neki dolasci i odlasci iz tima, ali imami jak tim u svakom slučaju", rekao je Petković.

Petkoviću ugovor sa Nebeskoplavim iz Rima ističe na kraju sezone, a no on još uvijek ne želi pričati o eventualnom produženju.

"U ovom trenutku to nije prioritet. Moramo nastaviti sa dobrim poslom i radom. Lazio mi je dao priliku da radim navrhunskom nivou i sada ćemo zajedno da još više postignemo", dodao je Petković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.