Peto pojačanje u 24 sata

Huddersfiled aktivan

Peto pojačanje u 24 sata

E. Ganibegović

Huddersfield je veoma aktivan na transfer tržištu. U roku 24 sata doveli su čak pet igrača. 

Novi igrač koji je stigao u Huddersfield jeste Scott Malone. Malone pokriva poziciju lijevog beka i stigao je za 5 miliona funti iz Fulhama. Potpisao je ugovor na 3 godine. 

Zanimljiva činjenica jeste da će ovo Maloneu biti prvi put da igra u engleskoj Premier Ligi. Prije Fulhama nastupao je za Cardiff City.

"Uzbuđen sam zbog dolaska Scotta u naš tim. Naši navijači su već imali priliku vidjeti o kako dobrom igraču se radi kada smo prošle sezone igrali protiv Fulhama. Znam da će nam njegove mnoge kvalitete dobro doći", rekao je glavni trener David Wagner. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Huddersfield pripreme za svoju debitantsku sezonu u Premier Ligi počinje prijateljskom utakmicom protiv Accrington Stanleya u srijedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi