Petorica igrača Reala pobunila se protiv Ronalda?

Pola tima protiv Ronalda

Petorica igrača Reala pobunila se protiv Ronalda?

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je u 30 utakmica postigao 23 gola, ali svejedno su se pojedini nogometaši Real Madrida pobunili protiv njega.

Ovu priču donosi britanski Express, koji tvrdi da su se petorica igrača Reala pobunila protiv Ronalda i to kod predsjednika Florentina Pereza.

Navodno su Luka Modrić, Toni Kroos, Mateo Kovačić, Gareth Bale i Alvaro Morata izrazili nezadovoljstvo zbog Ronalda i smatraju da je on uzrok nekih loših partija Reala ove sezone.

Ko zna da li ova priča ima stvarnu pozadinu, ali svakako je teško očekivati da će Perez, ma šta mu drugi govorili, dopustiti da Ronaldo napusti klub, mada mnogi bogataši jedva čekaju da se takvo što dogodi i da Portugalac napusti Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Ronaldo bio često na udaru navijačač proteklih sedmica zbog slabe forme i slabog zalaganja na utakmicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi