Petrescu: Možemo dovesti Ibrahimovića

Šveđanin sve traženiji

Petrescu: Možemo dovesti Ibrahimovića

Kineski klub Jiangsu Guoxin-Sainty, kojeg vodi Dan Petrescu, spreman je u nadolazećem prijelaznom roku potrošiti veliki novac na dovođenje velikih igrača. 

Ovaj klub od naredne godine će imati novog vlasnika koji je najavio da će za dovođenje pojačanja izdvojiti vrtoglavu sumu od 200 miliona dolara, a prvi na listi želja trenera Petrescua je Zlatan Ibrahimović! 

"Ne znam šta će se dogoditi, ali siguran sam da će klub uložiti veliki novac i možemo dovoditi igrače iz Evrope. Želimo i Ibrahimovića, bilo bi sjajno kada bi došao, ali ne znam šta on misli o toj mogućnosti", izjavio je Petrescu. 

Sve je izvjesnije da će Ibrahimović uskoro napustiti Paris Saint-Germain, a među klubovima koji ga žele dovesti još se spominju Chelsea, Leicester, Milan i Arsenal. Da li će biti šta od transfera u Kinu, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.