Petrović daje šansu juniorima, Bekić izrazio želju za ostankom u Slobodi

Pred meč sa Mladosti

Petrović daje šansu juniorima, Bekić izrazio želju za ostankom u Slobodi

M. Šljivak

Sloboda posljednji meč na Tušnju igra u subotu protiv Mladosti iz Doboj Kaknja.

Tuzlaci su pobjedom nad Čelikom u Zenici (0:2) u prošlom kolu osigurali opstanak i u ovaj meč ulaze posve rasterećeni.

Trener tima Slavko Petrović najavio je kako će protiv Mladosti šansu za dokazivanje imati mladi fudbaleri.

"Došli smo do zadnje utakmice u prvenstvu. Drago nam je što smo osigurali opstanak i da igrači ne moraju pod velikim pritiskom igrati i što možemo dati nekim mlađim igračima šansu. Imaćemo pet-šest juniora u kadru, neki će početi, a neki će šansu dobiti sa klupe. Želimo znati na čemu smo i mi i oni za narednu sezonu", rekao je Petrović, te dodaje:

"Mladost dolazi da nastavi niz i da osigura sedmo mjesto, ali i mi želimo poboljšati plasman. Husić i Smajić zbog kartona ne mogu igrati, Terzić i Mehmedagić su povrijeđeni i na njih ne računamo. Nadam se da će mladi momci ući rasterećeno jer nemaju prioritet rezultata", dodao je trener tuzlanskog tima.

Napadač tima sa Tušnja Amer Bekić ističe da će Sloboda u oba preostala duela ići na pobjedu.

"Naše je da odigramo do kraja i da pokušamo dobiti obje utakmice. Igraćemo na pobjedu", rekao je Bekić, koji bi rado ostao u Slobodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vidjećemo. Razgovaraću sa rukovodstvom kluba. Imam želju da ostanem u Slobodi. Spreman sam za razgovor, ja sam dijete Slobode", rekao je Amer Bekić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi