Petrović: Današnji cilj je pobjeda

Radnik dočekuje Čelik u Bijeljini

Petrović: Današnji cilj je pobjeda

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika danas u Bijeljini u okviru drugog kola Premijer lige BiH igraju protiv Čelika.

Aktuelni osvajač Kupa BiH u novu sezonu krenuo je porazom u Mostaru protiv Zrinjskog, dok je Čelik u Zenici poražen od Metalleghea. Današnju utakmicu trener domaćih Slavko Petrović vidi kao šansu za prva tri boda u novoj sezoni Radnika.

"Svaki susret je važan i svaki bod je bitan jer u ovogodišnjoj Premijer ligi BiH nema lakih protivnika. U Mostaru smo doživjeli poraz od Zrinjskog i njega smo arhivirali. Znamo današnji cilj i to je pobjeda, ali do nje nećemo lako doći jer su Zeničani pod imperativom pobjede nakon poraza od Metalleghea. Vjerujem da će naši igrači uložiti svu snagu i znanje, te da ćemo osvojiti tri boda", rekao je Petrović.

Na današnjem meču u dresu Radnika nastupit će Jovo Kojić koji je protekle dvije sezone nastupao upravo za Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Zenici sam proveo lijepe dane i taj period neću zaboraviti. Ovdje sam ponikao, profesionalac sam i na svakoj utakmici želim da pružim maksimum", rekao je Kojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi