Trener Drine čestitao Plavim na pobjedi

Petrović: Došli smo s velikim respektom prema Željezničaru

Šef stručnog štaba FK Drina Vladica Petrović istakao je nakon utakmice da je Željezničar zasluženo došao do pobjede na Grbavici.

"Došli smo s velikim respektom prema Željezničaru. Nismo mogli da sačuvamo mrežu u prvom poluvremenu, pa smo na pauzi odlučili dosta rizikovati u nastavku. To nam je donijelo dva pogotka, a onda smo pokušali čak i da dođemo do trećeg gola. Nismo se povukli, a Željo nije iskoristio neke prilike da riješi utakmicu", rekao je Petrović, dodavši:

"Možda je kod trećeg gola Željezničara lopta zakačila jednog igrača koji je bio u ofsajdu, ali neću da griješim dušu. Moram pogledati snimak. Sve u svemu, čestitam Željezničaru na pobjedi koju je zaslužio".

Drina je u novu sezonu ušla nakon turbulentnog ljeta, i ovom klubu definitivno predstoji grčevita borba za opstanak. Ipak, izdanje na Grbavici ulijeva nadu svima u Zvorniku da bi i u narednoj sezoni mogli imati klub u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prioritet nam je utakmica sa Veležom. Danas smo pokazali da imamo snage da pariramo najboljim ekipama u Bosni i Hercegovini", zaključio je Vladica Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.