Petrović: Možda i prejak turnir za zadnju provjeru

U prvom susretu Akroplis Kupa košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je pretpjela ubjedljiv poraz od Grčke (88:71), a nakon susreta razgovarali smo sa selektorom našeg nacionalnog tima Acom Petrovićem.

"Naljutili smo Grke u Njemačkoj. U ovom trenutku mi nije do komentara, povreda Stipanovića me izbacila iz takta", izjavio je Petrović za naš portal, a onda se malo osvrnuo i na večerašnji susret.

"Grci su bili aktivniji, otišli su rano na deset razlike i nekako je nakon toga sve bilo odrađivanje posla. Možda za nas, kada analiziramo, i prejak turnir za zadnju provjeru", dodao je Petrović.

Na kraju dodajmo da je Stipanoviću po prvim procjenama otišao kvadriceps, no nakon detaljnih liječničkih pregleda mnogo toga će biti jasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.