Petrović napustio klupu Rada

Nakon tri uzastopna poraza

Petrović napustio klupu Rada

Trener fudbalera Rada Slavko Petrović podnio je ostavku, saopštio je taj klub, a prenosi beogradski  B92.

U saopštenju kluba sa Banjice kaže se da je poslije tri vezana poraza, Petrović odlučio da preuzme rezultatsku i moralnu odgovornost, pa je podnio neopozivu ostavku na tu funkciju.

"Fudbalski klub Rad se zahvaljuje gospodinu Slavku Petroviću na saradnji i želi mu puno uspjeha u daljoj trenerskoj karijeri. Sportska javnost će blagovremeno biti obavještena o predstojećim koracima Rad po pitanju angažovanja novog šefa stručnog štaba“, kaže se u saopštenju Rada.

Rad je posle pobjeda protiv Metalca i Novog Pazara u prva dva kola Superlige Srbije pretrpio poraze od Slobode Point Sevojno, OFK Beograda i Jagodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.