Petrovic opet napustio Croatiju

Ljupko po starom

Petrovic opet napustio Croatiju

Adnan Beganović

Jedan od najuspješnijih fudbalskih trenera u regionu, Ljupko Petrović, opet je napustio Croatiju iz Sesveta, te tako samo dan prije prve utakmice u novoj sezoni, ovaj klub ostavio na cjedilu.

„Ja njemu ne mogu ovdje u tri godine platiti koliko će zaraditi u Libiji za jednu. Naravno da nam je žao, no život je takav“, rekao je alfa i omega Croatije Zvonimir Zubak.

Podsjetimo, Petrović je prije nekoliko mjeseci također napustio klub iz Sesvete i to u pola prvenstva, a tada je otišao u Vojvodinu, gdje se i nije baš proslavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.