Trener Radnika nakon remija protiv Mladosti

Petrović: Ovo je naša najlošija utakmica ove sezone

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja i Radnik iz Bijeljine danas su na Kamberovića polju u Zenici odigrali utakmicu bez golova. 

Bila je to dobra i otvorena utakmica, kojoj su samo falili golovi, međutim golmani Avdukić i Hadžić danas su bili na visini zadatka.

Nakon utakmice trener gostujuće ekipe, koja nakon četiri kola ne zna za poraz nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Mogu biti zadovoljni rezultatom, jer je ovo bila naša najlošija utakmica ove sezone. Istina je da smo dobro otvorili utakmicu, s dobrim posjedom lopte, ali to nismo iskoristili i na poluvrijeme se otišlo bez golova. Mladost je u drugom poluvremenu krenula na sve ili ništa, bila je otvorena utakmica i na kraju mislim da je rezultat na kraju realan", kaže Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I pored dobrog starta, cilj kluba je opstanak u ligi.

"Naš cilj je 10 mjesto, mi sada imamo osam bodova koje nam niko ne može oduzeti, nakon četiri kola sigurno da je odličan rezultat. Zahvaljujem se ekipi Mladosti na korektnom dočeku, samo je teren bio katastrofalan, mi se sada okrećemo utakmici protiv Slobode u Bijeljini i nadamo se da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.