Petrović prekrižio trojicu igrača

Trener Slobode donio odluku

Petrović prekrižio trojicu igrača

Trener Slobode Slavko Petrović odlučio je koji su igrači prekobrojni na Tušnju. 

Srbijanski stručnjak je, naime, u kratkom roku uspio sagledati sve kvalitete igrača Slobode i odlučio je na neke od njih ne računa u nastavku sezone. 

Fudbaleri kojima se Petrović zahvalio su Adnan Zukić, Sadžid Fazlić i Ismar Tandir, a kako stvari stoje, lista će biti proširena u narednom periodu jer postoje još neki igrači s kojima trener Slobode nije zadovoljan. 

Pomenuti trojac će u dogovoru s klubom pronaći rješenje, bilo da se radi o sporazumnom raskidu ugovora, posudbama i slično. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo da je Sloboda loše otvorila sezonu, pa se nalazi u donjem dijelu tabele, ali dolazak 59-godišnjeg Petrovića na Tušanj kao da je uzdrmao igrače koji su konačno počeli da osvajaju bodove. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti