Poprženović na centru u derbiju kola, Mujkić u Mostaru, Kazlagić u Vitezu
Sigurno da nas u vikendu koji je pred nama očekuje dosta uzbuđenja

Prva liga FBiH, 14. kolo

Poprženović na centru u derbiju kola, Mujkić u Mostaru, Kazlagić u Vitezu

S. Mlaćo

U danima vikenda igraju se susreti 14. kola Prve lige FBiH. Komisija za takmičenje i Komisija za suce i suđenje NS FBiH izvršila je delegiranje službenih lica, a sedam susreta igra se u subotu, dok je jedan zakazan za nedjelju.

Derbi kola igra se u Kaknju gdje će četvrtoplasirani Rudar ugostiti drugoplasirani Olimpik. Na centru će se naći Haris Poprženović iz Travnika sa svojim pomoćnicima Adijem Šabićem iz Bihaća i Borisom Bilješkom iz Novog Travnika. Lider Velež će ugostiti slabašnu Bosnu, a pravdu na ovom meču će dijeliti Edin Mujkić iz Doboj Istoka. Prvi pomoćnik je Mirza Čehaja iz Goražda,a drugi Josip Čolić iz Kupresa.

Glavni sudija meča Čapljina - Bratstvo je Ilija Živković iz Orašja, dok će pravdu na meču Jedinstvo - Novi Travnik dijeliti Ismet Ibrahimkadić iz Tešnja.

Darko Obradović (Stolac) će se naći na centru u duelu Slavena i Zvijezda, a Haris Halkić (Sanski Most) na duelu Orašja i Goražda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uzbuđenja se očekuju u duelu Viteza i Igmana. Pravdu će dijeliti Mirza Kazlagić iz Cazina, dok će u jedinom nedjeljnom duelu u kojem se sastaju TOŠK i Metalleghe ista uloga pripasti Dariu Karačiću iz Čitluka.


Do kraja prvog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH ostala su još dva kola.

Promo

Top Komentari

starmac
Idemo RODENI sutra na plus 10.A onda u Konjic na proslavu jesenje titule.Mostar u Konjic.Mostar u srcu Velez do groba.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi