Petrović prvom timu priključio trojicu juniora

Sutra putuju na Kupres

Petrović prvom timu priključio trojicu juniora

Edmir Škorić

Željezničar sutra ide na Kupres na pripreme, kako bi na najboji način iskoristio reprezentativnu pauzu.

Plavi će se dodatno uigravati na Kupresu, te spremno dočekati nastavak sezone. Bit će to ujedno prilika da terner Slavko Petrović dodatno upozna igrače kojima raspolaže.

Nakon što je petoricu otpisao, Petrović je u tim uvrstio trojicu juniora. Tako će sutra uz ostatak ekipe Željezničara na Kupres putovati i Benjamin Šehić, Aldin Šehić i Amar Beširević.

Dodajmo da je u prošlom kolu Željo u Zenici odigrao 1:1 s Čelikom, a nakon tog meča ispisnicu su dobili Husić, Bevab, Pozder, Toskas i Halvadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu, narednog vikenda, Željo dočekuje Krupu, a tim iz Doline ćupova trenutno je na poražavajućem osmom mjestu na tabeli.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi