Petrović: Puno smo griješili, zaslužena pobjeda Slovenije

Nakon poraza u prijateljskom meču

Petrović: Puno smo griješili, zaslužena pobjeda Slovenije

Edmir Škorić

Bosanskohercegovačka košarkaška reprezentacija ubjedljivo je poražena od Slovenije u prijateljskom meču.

Nakon polovičnog učinka sa Gruzijcima, naši košarkaši bili su potpuno nemoćni protiv Slovenije u Jesenicama. Domaćin je slavio sa visokih 70:54.

"Vidljiva je razlika, jer je za Sloveniju ovo deveta natjecateljska utakmica, a mi smo do sada igrali samo dvije zatvorene utakmice i logično je da smo već nakon par minuta udarili u zid", rekao je Petrović, dodavši:

"To je bilo najbolje vidljivo kroz devet promašeinih slobodnih bacanja i Slovenija je tu otišla na značajniju razliku. Mi smo dobrom odbranom pokušali da se vratimo, ali na kraju je Slovenija ipak sasvim zasluženo slavila".

"Puno grešaka smo napravili i dozvolili mnogo laganih poena", dodao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti