Petrović: Slabiji smo nego prošle sezone, ali šta je tu je

Trener Radnika iz Bijeljine

Petrović: Slabiji smo nego prošle sezone, ali šta je tu je

M. Jakovljević

Nakon ispadanja iz Evropske lige, Radnik se okrenuo pripremama za novu sezonu u Premijer ligi BiH koje teku planiranom dinamikom.

Trener Slavko Petrović zadovoljan je radom svih igrača, ali ističe da je ekipa oslabljena u odnosu na proteklu sezonu.

"Napustilo nas je veliki broj igrača, a na izlaznim vratima kluba su kapiten Samir Memišević i Joco Stokić. Uprava je angažovala neke nove igrače ali se mora držati visine klupskog budžeta", rekao je Petrović, te dodao:

"Šta je tu je. Naše je da radimo i da se spremimo za novo prvenstvo. Naš naredni protivnik je ekipa Spartaka iz Subotice, koja će gostovati na Gradskom stadionu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da je Radnik angažovao još jednog mladog igrača, a riječ je o Besimu Šerbečiću. Omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine je u Bijeljinu stigao iz gradačačke Zvijezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi