Joco Stokić napušta Radnik

Odlazi u Aziju

Joco Stokić napušta Radnik

M. Jakovljević

Radnik iz Bijeljine nije uspio da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Znalo se da će ekipu napustiti kapiten Samir Memišević koji ima neke ponude iz Njemačke i Belgije, a odlazaka biće još.

Na izlaznim vratima je i iskusni centarfor Joco Stokić, koji želi ponovo u Aziju. Ranije je branio boje korejskog kluba Jeju United.

Ako se zna da su iz proljetnog tima već otišli Hodžić(Sarajevo), Šećerović i Lazić (Željezničar), Mrkajić  i S.Jakovljević (Zrinjski), Avdukić (Borac), Hadžić (Sloboda) onda se vidi da će Radnik biti oslabljen u novom prvenstvu i pored nekoliko novih igrača koji su stigli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koga nema bez njega se može i mora. U prvi tim će biti priključeno i nekoliko juniora. Nadam se da ćemo preostali dio priprema dobro odraditi i ipak spremno dočekati", kaže Jovo Borković pomoćni trener Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi