Petrović: Sloboda je morala imati više bodova

Novi trener Slobode za SportSport.ba

Petrović: Sloboda je morala imati više bodova

Sloboda je večeras imenovala novog trenera, a nasljednik Vlade Jagodića na klupi će biti Slavko Petrović.

Iako Petrović još nije zvanično potpisao ugovor, dogovor je postignut i iskusni srbijanski stručnjak će već od sutra biti na novom poslu.

"Sve je dogovoreno. Sutra (utorak) je press konferencija u 12 sati na kojoj ću biti predstavljen, a ugovor će biti potpisan do kraja sezone, uz određene uslove. Ako se oni ostvare, produžit ću ugovor na još jednu godinu. Znam gdje dolazim i svjestan sam šta se od mene očekuje", rekao je Petrović za SportSport.ba.

"Poznajem čitavu ligu, pa tako i ekipu Slobode. Mislim da je Sloboda morala imati više bodova i da se može napraviti pomak. Često me proglašavaju ludim pošto preuzimam ekipe koje su u velikom padu, ali ako sam mogao sa Radnikom i Željom napraviti dobre rezultate, zašto ne bih mogao i sa Slobodom?", dodao je novi trener Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavko Petrović Slobodu preuzima u trenutku kada ovaj tim zauzima tek desetu poziciju na tabeli i nema sumnje da ga na Tušnju čeka mnogo posla, a na klupi crveno-crnih će debitovati za vikend na gostujućoj utakmici protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti