Sloboda i Petrović u kontaktu, uskoro konačna odluka

U toku sastanak Upravnog odbora

Sloboda i Petrović u kontaktu, uskoro konačna odluka

Fudbalski klub Sloboda u potrazi je za novim šefom stručnog štaba nakon odlaska Vlade Jagodića, kojem je presudio domaći poraz od GOŠK-a (0:1).

Kao najozbiljniji kandidat za novog trenera Tuzlaka spominje se Slavko Petrović, koji je za SportSport.ba još jučer potvrdio da je dobio poziv Slobode i da ne bi imao ništa protiv preuzimanja crveno-crnih.

Petrović je trenutno najbliži klupi Slobode, a za novog trenera bi možda mogao biti imenovan još večeras.

"Danas smo ponovo pričali i, koliko znam, u Slobodi večeras imaju sastanak Upravnog odbora i naš dogovor je da se čujemo nakon njega. Sve će se znati uskoro, a ne mogu sa sigurnošću reći da li će to biti večeras ili ujutro", rekao je Petrović.

U međuvremenu, kontaktirali smo i predsjednika Slobode Senada Mujkanovića, koji nije želio previše otkrivati s obzirom da sastanak još uvijek traje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenutno je u toku sastanak, a mogu samo da vam kažem da još uvijek niko nije imenovan. Razgovaramo, razmišljamo i odluka bi trebala biti brzo donesena. O imenima neću govoriti, da nam taj neko ne bi skrenuo ulijevo na semaforu, pa završio u Siminom Hanu", šaljivim tonom je poručio prvi čovjek kluba sa Tušnja.

Novog trenera Slobode će svakako čekati težak i zahtjevan posao, s obzirom da se Tuzlaci nalaze tek na 10. mjestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti