Petrović: Spremni smo da damo sve od sebe i pobijedimo

Kapiten Kozare pred Sutjesku

Petrović: Spremni smo da damo sve od sebe i pobijedimo

Kozara sutra će u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske ugostiti Sutjesku iz Foče.

Tim iz Gradiške pod vodstvom Vuleta Trivunovića izgleda mnogo bolje nego jesenas, što pokazuju i dosad dvije odigrane utakmice u kojima je zabilježena pobjeda i remi, tako da optimizma ne nedostaje.

Uoči utakmice svoja očekivanja je iznio kapiten i igrač sa najdužim stažom u timu Kozare Ognjen Petrović.

"Dobro smo se spremili za sutra i sigurno ćemo dati sve od sebe da zabilježimo novu pobjedu koja nam je vrlo važna u borbi za opstanak. Ujedno, pozivam sve navijače Kozare da dođu na stadion i pruže nam podršku koja će nam mnogo značiti, a ja i saigrači ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se novom pobjedom Kozare", kazao je Petrović za klupski sajt. 

Vjeruje da su pred Kozarom bolji dani. 

"Pored nešto slabijih igara koje smo pružili u jesenjem dijelu, nismo u nekim utakmicama imali ni sportske sreće, tako da smo se doveli u nezavidnu situaciju da se borimo za opstanak. U pauzi smo naporno radili sa novim šefom stručnog štaba i dobro se spremili za nastavak prvenstva, što smo i pokazali u dosadašnje dve utakmice."

U Kozaru je tokom zime stiglo nekoliko novih imena.

"Novi igrači su se brzo uklopili, neki su već iskusni fudbaleri koji su u naše redove donijeli sigurnost i čvrstinu, a sa svakim treningom i utakmicom se sve više uigravamo, tako da naša igra izgleda sve bolje, a nadam se da će sa dobrom igrom doći i dobri rezultati."

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica između Kozare i Sutjeske igra se sutra s početkom u 16:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi