Petrović: U Krupu idemo po tri boda

Radnik slabo počeo sezonu

Petrović: U Krupu idemo po tri boda

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika u prva dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nisu osvojili nijedan bod.

Nakon što su prošle godine senzacionalno stigli do trofeja u Kupu BiH igrači Radnika u novu sezonu krenuli su dosta loše. Radnik je u prvom kolu poražen na gostovanju protiv Zrinjskog, a proteklog vikenda bodove iz Bijeljine odnio je Čelik.

"Očigledno da su brojne promjene u ekipi uticale na našu igru posebno u defanzivi. Kad se vidi sastav koji je nastupio protiv Čelika vidljivo je da su u njemu samo tri prvotimca iz protekle sezone. Greške Čelebića skupo su nas koštale, a kasnije i greške odbrane", rekao je Slavko Petrović, te dodao:

"Naš naredni protivnik je novajlija Krupa i to neće biti nimalo lagan meč. Mi nemamo drugog izbora, moramo ići na pobjedu i tako bar donekle nadoknaditi loš start prvenstva. Očekujem dobar meč u kojem će nijanse odlučiti, ali nadam se pobjedi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti