Petrović: Zadovoljan sam kako su odigrali Mašić i Zeljković

Trener Radnika iz Bijeljine

Petrović: Zadovoljan sam kako su odigrali Mašić i Zeljković

Pobjedom nad Radničkim iz Lukavca rezultatom 2:0, fudbaleri Radnika stekli su lijepu prednost pred revanš susret koji se naredne srijede igra na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Fudbalerima Radnika veliki problem je pravio teren u Lukavcu koji je izuzetno lošem stanju, te je i igračima bio potreban period aklimatizacije na takve uslove. Iz tog razloga je drugo poluvrijeme odigano na daleko višem nivou.

Nakon duže pauze, u redovima Radnika našli su se Eldin Mašić koji je ušao u 60. minutu, te Mladen Zeljković koji je nastupio od prvog minuta.

"Nakon duže pauze Mašić i Zeljković su se pridružili timu, što prestavlja veliko pojačanje za nas. Zadovljan sam igrom obojice prvotimaca, pogotovo Mašića koji se na pravi način vratio u tim i bio asistent kod drugog gola. Zeljković je odigrao čitavu utakmicu ali mu nedostaje svježina. Najbitnije je da polaku ulazi u trenažni proces koji je od suštinskog značaja za čitav tim", zaključio je na kraju trener Randika Slavko Petrović. 

Radnik se u subotu sastaje na Olimpiku na Gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom od 13:00

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Radnika su saopštili i to da je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na račun kluba uplatio iznos namijenjen za kupovinu semafora, a u klubu su iskoristili priliku da mu se još jednom zahvale i čestitaju 28. rođendan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi