Piateka dva gola dijele od historije Serie A!
To još nikome nije pošlo za rukom, a on je u Genoi postigao 13 golova, a za sada je u Milanu postigao osam golova, te su mu potrebna još dva gola za ulazak u historiju.

Poljak igra u životnoj formi

Piateka dva gola dijele od historije Serie A!

Esmer Oštraković

Iako su mnogi navijači Milana bili veliki skeptici kada je Piatek prešao iz Genove u ekipu Milana, tek sada je jasno da je to bio pravi potez.

On u dresu Milana igra sjajno, riješio je nekoliko utakmica, te je do sada postigao osam golova, a velike su prilike da će postoći još nekoliko jer igra sjajno.

On bi mogao da postane prvi igrač u historiji Serie A koji je postigao dvocifreni broj golova u dresu dvije ekipe u jednoj sezoni.

To još nikome nije pošlo za rukom, a on je u Genovi postigao 13 golova, a za sada je u Milanu postigao osam golova, te su mu potrebna još dva gola za ulazak u historiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi