Prljav potez Mandžukića: Napadača Juventusa očekuje suspenzija zbog udaranja Romagnolija

Biće tema Disciplinske komisije

Prljav potez Mandžukića: Napadača Juventusa očekuje suspenzija zbog udaranja Romagnolija

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su nakon preokreta na svom terenu pobijedili Milan sa 2:1. 

U derbiju kola Juventus je igrao u poprilično drugačijem sastavu jer je Massimiliano Allegri odlučio dati šansu igračima koji se nisu baš naigrali ove sezone.

I pored toga Stara dama je stigla do pobjede i na korak je od osmog uzastopnog Scudetta. Iako je Milan vodio s 1:0 na kraju je Juventus još jednom pokazao svoju dominaciju, te je preokretom slavio s 2:1.

Na ovom meču bilo je nekoliko diskutabilnih odluka glavnog sudije kojem ni VAR očito nije od prevelike pomoći. Jedan detalj je i danas u centru pažnje, a to je duel Marija Mandžukića s igračima Milana.

Mandžukić je prvo udario Alessija Romagnolija, a zatim se sukobio s Krzystofom Piatekom koji je bio bijesan na igrača Juventusa zbog prljavog poteza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji na Apeninima prenose da bi Mandžukić mogao biti suspendovan zbog ovog poteza, te da će ovaj video biti jedna od tema Disciplinske komisije Serije A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Seljakluk iz balkanca istjerat nemozes
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi