Piatti van terena deset sedmica

Veznjak Valencie slomio ruku

Piatti van terena deset sedmica

Veznjak Valencie, Pablo Piattu pretrpio je dvostruki prelom desne ruke na treningu svoje ekipe te se očekuje da će dva mjeseca biti van terena. Piatti je navodno ruku slomio pokušavajući da izvede makazice.

23-godišnji Argentinac će sigurno propustiti utakmice protiv Bayerna, Lilla te dvomeč sa BATE Borisovom, a upitno je da li će biti spreman za novembarski duel u Ligi prvaka protiv bavarskog giganta.

 

"Piatti će će ostati u bolnici sljedećih 48 sati te će nakon toga ukoliko ne bude nikakvih komplikacija biti pušten", navodi se u klupskom saopštenju.

 

Procjenjuje se da će za njegov oporavak trebati između osam i deset sedmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Piatti je protekle sezone u Primeri odigrao 31 susret te je postigao tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.