Pienaar: Usmjeren sam samo na Everton

Da li Južnoafrikanac napušta Goodison?

Pienaar: Usmjeren sam samo na Everton

Nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, Steven Pienaar je privukao interes brojnih evropskih klubova, te od tada odbija da protiše novi ugovor sa Evertonom.

Južnoafričkom reprezentativcu ugovor sa Karamelama ističe na ljeto kada će bez oštećenja moći napustiti Goodison Park. Sve je izglednije da će 28-godišnji veznjak napustiti Everton na kraju sezone.

"Još uvijek sam usmjeren samo na Everton. Nije ništa gotovo, u fudbalu se sve može dogovoditi, stvari se brzo mijenjaju", rekao je Steven Pienaar, te dodao:

"Menadžer mi je rekao da sačekam i sve fino sagledam. Postoji mogućnost da i ostanem na Goodisonu, ali samo ukoliko ugovor bude finansijski unosan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti