Pienaar želi ostati u Evertonu

Pienaar želi ostati u Evertonu

Najbolji igrač Everton u ovoj sezoni Steven Pienaar izjavio je kako je uvjeren u svijetlu budućnost tog kluba, te je potvrdio kako će i dalje ostati na Goodisonu.

Nakon odličnih igara ove sezone, Pienaar je došao na metu ostalih klubova, poput Tottenhama, Liverpoola i Chelsea, s obzirom da ulazi u posljednju godinu ugovora, ali Everton želi zadržati Južnoafrikanca u svojim redovima, iako do sada nisu uspješno okončali pregovore oko novog ugovora.

"Nadam se da možemo nastaviti na isti način i sljedeće sezone i u onima koje dolaze. Imamo puno potencijala. Cijela ekipa je odgovorna za našu igru. Davali smo 120% svojih mogućnosti kako bismo navijačima pokazali zašto troše toliko novca da nas gledaju. Oni zaslužuju gledati lijep fudbal", rekao je Pienaar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.