Pokupio malariju u Gabonu: Aubameyang iznenadio fanove fotografijom iz bolnice

Bolje se osjeća

Pokupio malariju u Gabonu: Aubameyang iznenadio fanove fotografijom iz bolnice

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala igraju večeras u gostima protiv Slavije iz Praga revanš utakmicu četvrtfinala Evropske lige.

Mikel Arteta večeras ne može računati na svog ponajboljeg fudbalera Pierre-Emericka Aubameyanga koji ima zdravstvenih problema i nije doputovao s ekipom u Prag.

No, čini se da to previše ne smeta Topnicima koji nakon pola sata utakmice vode u gostima protiv Slavije sa 3:0 i već jednom nogom se nalaze u polufinalu Evropske lige.

Pred sami početak ove utakmice na Instagramu se javio i Aubameyang koji je potvrdio da se nalazi već nekoliko dana u bolnici.

Gabonac je potvdio da je zaražen malarijom i da se nalazi u bolnici i što je najvažnije osjeća se dobro. On se zarazio nedavno igrajući u dresu reprezentacije Gabona.

"Hvala vam svima na porukama i pozivima. Nažalost zaražen sam malarijom dok sam bio na reprezentativnoj dužnosti u Gabonu prije nekoliko sedmica. Već sam nekoliko dana u bolnici i već se osjećam mnogo bolje iz dana u dan", piše Aubameyang i dodaje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Hvala doktorima koji su detektovali virus i ekspresno djelovali. Nisam se baš najbolje osjećao prethodnih sedmica, ali vratit ću se jači nego ikad. Sada gledamo momke i ovo je veliki meč za nas".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi