Piers Morgan brutalno ponizio Jurgena Kloppa na odlasku iz Liverpoola
Nevjerovatna objava poznatog voditelja (Foto: EPA / AP Photo/Ryan Sun)

Nevjerovatno

Piers Morgan brutalno ponizio Jurgena Kloppa na odlasku iz Liverpoola

Midhat Šljivak

Poznati britanski voditelj Piers Morgan brutalno je ponizio Jurgena Kloppa na odlasku iz Liverpoola.

Piers Morgan poznat je po poprilično prljavom jeziku. Često zbog svojih javnih nastupa zna biti u centru pažnje, a sada je jedan svoj status posvetio legendarnom menadžeru Liverpoola Jurgenu Kloppu.

I dok se Premier liga oprašta od slavnog njemačkog stručnjaka koji napušta Anfield nakon gotovo devet godina, Morgan smatra da za Kloppa nema mjesta među velikanima Premiershipa.

"Ne vjerujem da te jedna titula prvaka u osam godina čini velikanom Premier lige", napisao je Piers Morgan na društvenoj mreži X.

Naravno, njegov status je izazvao veliku pažnju posebno zbog činjenice da je 59-godišnjak veliki navijač Arsenala. Dobio je brojne uvrede i poruke da bi bilo bolje da se brine o klubu za koji navija, a koji nikad nije uzeo Ligu prvaka.

Često Morgan zna uvrijediti rivalske klubove, fudbalere i navijače. Ne smeta mu sukob na društvenim mrežama, ali ovog puta je podigao preveliku prašinu.

Oglasi

Sigurno je da mu navijači Redsa neće oprostiti ovakve riječi. Bit će tu dosta komentara, ali i uvreda na račun kontroverznog voditelja.

Jurgen Klopp osvojio ukupno osam trofeja

Jurgen Klopp je osvojio ukupno osam trofeja u gotovo devet godina na klupi Redsa.

Nijemac je u klub stigao u oktobru 2015. godine. Prvi trofej bila mu je Liga prvaka 2019. godine.

Nakon toga nakon 30 godina čekanja osvojen je Premiership. Time je Klopp ušao u historiju Redsa i bez obzira na ono što piše Morgan, Nijemac je definitivno legenda.

Oglasi

Pored prvenstva i Lige prvaka Klopp je osvojio FA Kup, dva trofeja EFL Kupa, Community Shield, UEFA Super kup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Ukupno je Redse vodio u 490 utakmica i ima učinak 298 pobjeda, 109 remija i 83 poraza, a njegovo mjesto će zauzeti Nizozemac Arne Slot.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj stručnjak već je potpisao ugovor s Redsima. Povest će velikana s Anfielda u nove pobjede i vidjet ćemo kako će to sve izgledati bez legendarnog Nijemca.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
Mnogi drugi treneri su osvojili mnogo vise u premijer ligi od njega...
0 0
Robijasi_It
Mnogi drugi treneri su osvojili mnogo vise u premijer ligi od njega...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi